Известие

Collapse
No announcement yet.

Задачка закачка....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задачка закачка....

Като взех колата не и работеше АБС и от там скоростомера и от там още работи... и не знаех на какви км. е в действителност. Но преди седмица ходих на чистене на грешки че светеше лампата на Еърбега и момчето ми показа че е на 111272 км..... УРА. От вчера обаче вече ми работи АБС и всички неща около него ...... срещу 80 лв. ремонт на централата..... но се оказа че дисплея на таблото не работи. След смяна на 1, 2, 3, 4 табла попаднах на работещо на 100 % и ми показа 102745 км. Работещото табло беше и с още един дисплей на оборотомера. Колко са ми в действителност км. И 80 лв. за табло много ли са.... работещо на 100 % с крушките.

Поздрави
    алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
    алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Паметта на километрите на колата се съхраняват в самото табло.Така че това новото е нормално да показва различни стоиности.Има втори дисплеи защото това табло е от кола автомат там се показва на коя скорост си.За нормална цена на всякъде е различно и не мога да ти кажа аз също ми се наложи да сменя няколко табла докато уцеля работещ дисплеи.
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
      Паметта на километрите на колата се съхраняват в самото табло.Така че това новото е нормално да показва различни стоиности.Има втори дисплеи защото това табло е от кола автомат там се показва на коя скорост си.За нормална цена на всякъде е различно и не мога да ти кажа аз също ми се наложи да сменя няколко табла докато уцеля работещ дисплеи.
      Колега километрите се пазят в компа. Следователно каквото и табло да сложиш следва да покаже твоите показания. Пробвах със смяна на километраж на 156-цата си преди и се оказа точно така. Новия беше от друга кола и имаше други показания, като го боднах на моята и дадох контакт показа моите показания.
      sigpic
      Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
      АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщение
        Колега километрите се пазят в компа. Следователно каквото и табло да сложиш следва да покаже твоите показания. Пробвах със смяна на километраж на 156-цата си преди и се оказа точно така. Новия беше от друга кола и имаше други показания, като го боднах на моята и дадох контакт показа моите показания.
        ДА ама не. Затова и питам. При 156 може да е така ама при мен не е.

Поздрави

Comment

Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
          ДА ама не. Затова и питам. При 156 може да е така ама при мен не е.

Поздрави
          И при теб си ги пази компа
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Километрите се пазят и на двете места. Когато смениш таблото с друго си показва километрите на колата от която е свалено ,а в твоя компютър си стоят твоите си километри. Може да се презапишат реалните ти километри в новото табло. За целта се сваля паметта, прочита се и се заменят стойностите за твоите километри.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

ОК мерси на всички.

Поздрави

Comment

Working...
              X